UČENICI COO Čakovec osvojili medalje na Državnom prvenstvu

U Poreču je od 7. do 9. svibnja održano Državno prvenstvo školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama. Ove je godina nastupila 51 škola s ukupno 334 natjecatelja.

Među natjecateljima bili su i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec. Ove godine natjecanje je organizirano u 4 sporta: atletika, plivanje, stolni tenis i štafetna igra.  Učenici su se natjecali u 26 atletskih disciplina te 9 plivačkih disciplina. Natjecanje u stolnom tenisu se organiziralo u kategoriji dječaka, mladića i djevojaka, a u štafetnoj igri natjecalo se čak 12 ekipa.

Iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec na državnom prvenstvu sudjelovalo je četvero učenika u pratnji dvojice voditelja Santina Debelca i Josipa Gečeka te su postigli odlične rezultate pa je tako Josip O. osvojio drugo mjesto u disciplini 400 metara i 4. mjesto u disciplini bacanja loptice u dalj sa zaletom.

David B. osvojio je 1. mjesto u disciplini 60 metara i treće mjesto u disciplini bacanja loptice u dalj sa zaletom. Bisera T. osvojila je prvo mjesto u disciplini 60 metara i prvo mjesto u disciplini bacanja loptice u dalj sa zaletom te Senada H. koja je u disciplini 80 metara osvojila 13. mjesto i 4. mjesto u disciplini skok u dalj sa zaletom. U štafetnoj igri ekipa Centra u sastavu David B., Josip O. i Bisera T. osvojila je izvrsno drugo mjesto od 12 prijavljenih ekipa.

Učenici Centra za odgoj i obrazovanje su i na ovom natjecanju postigli izvrsne sportske rezultate, koji su posljedica kontinuiranog rada Centra na razvoju cjelokupnih psihofizičkih sposobnosti polaznika.

Školski kutak
Potiče li Vlada poslodavce da zapošljavaju na minimalac?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.