Povezane vijesti
1. UTRKA Vratišinca u subotu 16. rujna

1. UTRKA Vratišinca u subotu 16. rujna

Savjet mladih Općine Vratišinec povodom Dana Općine Vratišinec 2017. godine, točnije 16. rujna na igralištu NK Sokol Vratišinec organizira 1. utrku Vr...

UČENICE OŠ MURSKO SREDIŠĆE viceprvakinje države u krosu

Po prvi put, otkako se održavaju završnice školskih državnih sportskih natjecanja iz krosa, ŠSD Kondor Mursko Središće s tog  se natjecanja vratilo s medaljom i to srebrnog sjaja. Učenice su pobjedom i osvajanjem naslova županijskih prvakinja iz krosa ostvarile plasman na Državno prvenstvo školskih sportskih društava za osnovne škole, u kategoriji 5./6.razreda.Natjecanje je održano u Poreču, 8. i 9. svibnja ove godine. Od 21 škole koje su nastupale i predstavljale svoje županije, učenice Osnovne škole Mursko Središće osvojile su ekipno 2. mjesto. Nakon početne nervoze na startu utrke, učenice su odličnom utrkom, borbenošću i željom stigle do uspjeha i donijele pehar u svoju školu.

Za školu su nastupale Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Tena Marodi i Lea Marodi. Treba spomenuti da su naslov viceprvakinja države osvojile dva para sestri blizanki. Mentor je bila Milena Bogdanović, mag.cin. Učenicama čestitke na sportskom uspjehu i puno sreće u daljnjim natjecanjima!

Školski kutak
Paradoks hrvatskog tržišta automobila: raste prodaja novih vozila, ali sve je više i krntija
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.