Povezane vijesti
TŠČ-ovci na Zagreb Auto Showu 2018.

TŠČ-ovci na Zagreb Auto Showu 2018.

Učenici Tehničke škole Čakovec 11. travnja 2018. posjetili su  prestižni sajam automobila i prateće opreme pod nazivom Zagreb Auto Show 2018. U pratn...

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC Svaka je pomoć dobrodošla

Učenici Tehničke škole Čakovec i dalje koračaju ka boljem svijetu

U okviru projekta 800 koraka za bolji svijet, učenici 2. S1, 1. S4 i 1. S5 razrednog odjela Tehničke škole Čakovec udružili su snage te osmislili način kako realizirati projekt. Učenici su se odlučili za skupljanje namirnica za Socijalni dućan.

Socijalni dućan s radom je započeo u rujnu 2016. godine. Riječ je o pokusnom projektu koji zajednički provode Grad Čakovec, Centar za socijalnu skrb Čakovec i Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec, putem kojeg pomoć namirnicama dobiva 40 čakovečkih obitelji.

Jednom mjesečno prikupljene se namirnice dijele potrebitim obiteljima koje je prema kriterijima odredio čakovečki Centar za socijalnu skrb. Postoje tri vrste paketa - za jednočlane, dvočlane i višečlane obitelji.

Predstavnici razreda, zajedno sa svojim razrednicama, profesoricama Danielom Zadravec, Emilijom Rodinger i Vlatkom Pehardom, marljivo su skupljali namirnice i pakirali ih u kutije te ih odnijeli u Socijalni dućan.

Tamo je slijedio razgovor s voditeljicom Socijalnog dućana, gospođom Vlatkom Vincetić, u kojem su učenici saznali sve potrebne informacije o Socijalnom dućanu i korisnicima istog.

Voditeljica je sve učenike pozvala neka se uključe u program volontiranja Crvenog križa te posjet završila porukom kako je svaka pomoć dobrodošla. (Vlatka P.)

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Odzvonilo je švercu preko riječke luke: carinska uprava nabavila novi mobilni rendgen
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.