PRVAŠIĆI sjeli u klupe u III. OŠ Čakovec

Ravnateljica III. OŠ škole, pedagoginja, razrednice i budući im učitelji dočekali su 43 prvašića koji su od ove školske godine njihovi najmlađi učenici.

Nakon pozdravnih riječi ravnateljice Nataše Hajdinjak, dirigentsku su palicu preuzeli bivši prvašići, sadašnji učenici drugih razreda i svoje nove prijatelje pozdravili i zadivili recitacijama, pjesmom i igrokazom.Nakon svečanoga dijela, razrednice su prozvale svoje nove učenike, mahnuli su roditeljima i otišli prema početku najveće i najuzbudljivije pustolovine svojega života, do učionice.

Razrednica 1.a Zdenka Novak i razrednica 1.b Vesna Panić istinski su se potrudile i uredile učionice kako bi novim učenicima boravak u školi bio što ljepši i ugodniji  te su  svojim novim učenicima pripremile i prigodne poklone. Već prvoga dana učenici i roditelji dobili su i tjedni hodogram.


I kao što reče mali princ:
Ljudi su zaboravili istinu. Ali ti je ne smiješ zaboraviti. Zauvijek si odgovoran za ono što si pripitomio. Odgovoran si za svoju ružu… Slušaj moju tajnu. Vrlo je jednostavna: čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno je očima nevidljivo…

Sretnu novu školsku godinu svim učenicima žele djelatnici i učenici III. OŠ Čakovec!

Đače moje milo!
Svaka minuta
Sretna ti bila,
Svaka ti se
Želja ispunila.
U školi nek te
sreća prati,
Ljepše želje
Ne mogu ti dati.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Kako je mala kujica spasila život svojoj vlasnici iz Čepinskih Martinaca?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.