PRVAŠIĆI III. OŠ Čakovec i prve piruete na ledu

U srijedu 20. prosinca čakovečko klizalište ispunjavalo je obilje radosti i hrabrosti. Prvašići 1. a s veseljem su prihvatili dar Grada Čakovca – besplatan odlazak na klizanje. Za rezervaciju klizališta uspješno se pobrinula ravnateljica škole Nataša Hajdinjak.


Učenici su s nestrpljenjem čekali dan namijenjen klizanju. Za sat Tjelesne i zdravstvene kulture, crne hlačice, tenisice i žutu majicu, zamijenili su skafanderima, rukavicama, kapama, šalovima i toplim čizmicama. Umijeće kretanja po zaleđenim površinama i pravilno korištenje klizaljki, malim klizačima, prezentirao je učitelj Tjelesne i zdravstvene kulture, Goran Kolarić.


Osmijeh na licima i radosni uzvici  govorili su više od riječi. Iskusni mali klizači s ponosom su izvodili piruete na ledu. Pojedini su prvi put stali na klizaljke, ali uz trenere klizače – buduće učitelje, studente Učiteljskog fakulteta u Čakovcu pod vodstvom profesorice Ivane Nikolić, i taj korak je bio lak. U učenju prvih klizačkih koraka pomogle su i učiteljica pripravnica Josipa Kovač i asistentica Željka Radiković.Zimska čarolija na ledu bila je veoma uspješno iskustveno učenje popraćeno boravkom na svježem zraku, na veliko zadovoljstvo prvašića i razrednice Zdenke Novak. Zahvaljuju Gradu Čakovcu na besplatnom korištenju klizališta!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Europarlamentarka Biljana Borzan pred Europskom komisijom razotkrila je laž ministarstva zdravstva o energetskim pićima!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.