PLESNA RAPSODIJA u OŠ Petar Zrinski Šenkovec

Najbolji projektni dan ikad! Odlično! Baš smo uživali! Ovo su neki od komentara oduševljenja nakon projektnog dana održanog 16. ožujka ove godine. S temom Tradicionalni i suvremeni plesovi naši su učenici, uz pomoć učitelja, naučili osnovne plesne korake tradicionalnih svjetskih plesova.

Pravo oduševljenje nastupilo je treći sat u školskoj dvorani kada su učenici pokazali svoje plesno umijeće u ritmu muzike za ples. Bila je prava poslastica upoznati se s osnovnim koracima i zaplesati mađarski čardaš, španjolski flamenco, bečki i engleski valcer, samba, rumba, cha cha cha, argentinski tango te francusku kvadrilju za kraj jednog lijepog plesnog dana.

Učenici razredne nastave ugostili su najorginalniju i najbolju plesačicu suvremenog plesa na našim prostorima, Virnu Hošnjak iz Plesnog studija Korak. Gotovo sat vremena učenici su plesali uz zvukove hip hop plesa uz pravilno vođenje koje im je pokazala naša draga gošća, Virna Hošnjak. Učenici su zaista uživali i zaključili da je pravo zadovoljstvo plesati s Virnom!

Da je zaista ovaj projektni dan uspio i svima ostao u ugodnom sjećanju, uvjerite se sami pregledom naših fotografija!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Tko je superpolicajka koja kroti huligane? Za RTL o svojim uspjesima, ali i tko joj je najveći uzor
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.