Osnovna škola Hodošan i Studio Žerjav obilježili zajedno Europski dan jezika

OŠ Hodošan obilježila je 2. listopada Europski dan jezika na vrlo maštovit i poticajan način. Gosti škole toga dana bili su učenici i pratitelji iz OŠ Prelog i OŠ Orehovica. Na početku druženja učenici su pozdravili sve prisutne na engleskom, njemačkom, ruskom, romskom i hrvatskom jeziku.

Kao gosti OŠ Hodošan vrlo rado su se odazvali i profesori Studija Žerjav, centra stranih jezika i glazbe.

Predavači Studija Žerjav predstavili su učenicima kroz zanimljive i raznovrsne radionice kulturu, jezik i običaje Španjolske, Italije, Francuske, Irske i Ujedinjenog Kraljevstva te zanimljive izraze i i osobitosti spomenutih zemalja. Plakati koje su učenici izradili izvrsno pokazuju raznolikost i bogatstvo europskih jezika i kultura.

Nakon radionica na njemačkom, engleskom i hrvatskom jeziku domaćini su organizirali edukativan kviz u kojem su učenici veselo i uspješno pokazali što su naučili.

Prekrasno obilježen dan uz potporu ravnatelja OŠ Hodošan Ivana Barića održan je pod vodstvom učitelja engleskog jezika u OŠ Hodošan: koordinatorice integriranog dana Sandre Balent i voditelja Stručnog vijeća učitelja predmetne nastave Denisa Kirića.

 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Okončana kriza u Kaštel Sućurcu: specijalci upali u zgradu i svladali muškarca koji je pucao
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.