Povezane vijesti
JOŠ UVIJEK IMA KAVALIRA Buketići damama

JOŠ UVIJEK IMA KAVALIRA Buketići damama

Ova skupina dama, 'oboružana' buketićima svježeg cvijeća, su bivše učenice OŠ Kotoriba koje su osmi razred okončale prije 32 godine. Izdvojile su se i...

OŠ KOTORIBA Anabela, Ivan i Andrija najbolji su učenici

Više od deset godina u OŠ Jože Horvata Kotoriba na kraju osmog razreda nagrađuju se najbolji učenici. Novčane nagrade dobivaju najbolji kroz osmogodišnje školovanje i to iz Zaklade Fundak.

Istu su oformili supružnici FundakEmilija i Stanislav, Kotoripčani koji žive u SAD i u nju su uplatili glavnicu od 10.000 američkih dolara kako bi se kamatama glavnice nagradilo po troje najboljih.

Kako se radi o generaciji u kojoj je bilo puno odlikaša, Povjerenstvo nije imalo lagan zadatak. No, uzimajući u obzir uspjeh, ali i ostale aktivnosti i sudjelovanja na natjecanjima odlučilo je da nagrade dobivaju Anabela SabolIvan Fuš i Andrija Hodak iz 8.b razreda.

Anabeli je pripala prva nagrada, dok su Ivan i Andrija podijelili drugo su drugo mjesto. Uručene su i nagrade za fair-play u sportu koje su dobili Ivan Fuš i Stjepan Škoda.

Nagrade im je na završnoj svečanosti uručila ravnateljica Snježana Matoš, prof..

Školski kutak
Trener Dinama pred novinarima nakon što je napadnut palicama: 'Moj privatni život je čist bez mrlje, samo želim biti trener!'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.