NOVI VAL znanja u OŠ Nedelišće

Jedna od blagodati članstva u Europskoj uniji zasigurno je mogućnost uključivanja u razne programe Europske unije. U domeni obrazovanja najvažniji je program Erasmus +.

Njegov je cilj omogućiti zaposlenima u školskim ustanovama razvijanje njihovih profesionalnih vještina i zajednički rad s partnerima u Europi.

Djelatnici OŠ Nedelišće žele graditi europsku dimenziju Škole i njegovati multikulturalnost, višejezičnost i suradnju pa je šestero njih osmislilo projekt nazvan 'Novi val znanja u našoj školi / New wave of knowledge in our school'. Ti će učitelji otići na stručna usavršavanja u razne države Europske unije.

Prva od njih, koja se otisnula na put, je Tamara Lajtman, prof. hrvatskoga jezika. Učiteljica je u razdoblju od 24.11. do 1.12.2017. boravila u Nizozemskoj, u gradu Ommenu.

Tamo je sudjelovala na tečaju pod nazivom 'Coaching Paths', održanom od strane trenera Olde Vechte Foundation.

Na tečaju je predstavljena metoda coachinga- metoda koja se još ne koristi u našim školama, no u nekim europskim državama je ona već ustaljena.

Osim što je stekla mnogo novih prijatelja i prijateljica s kojima će surađivati na nekim budućim projektima, učiteljica će tijekom diseminacije predstaviti metodu svojim kolegama iz zbornice.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Neugodan susret s medvjedom: nesretna životinja zaglavila je u automobilu, a sve je snimila policija
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.