SREDNJA ŠKOLA PRELOG 'Mladi građani' ponovno oduševili

Na međužupanijskoj smotri projekata iz područja građanskog odgoja i obrazovanja boje je Srednje škole Prelog branio muški 'četverac' u sastavu: Kristian Čurila, Dorian Gašparlin, Benjamin Radiković i Mišo Pfeifer.

Mentorice su profesorice Mirela Petković i Tanja Gregur.

Ekipa je ove godine projektom 'Nosi me ponovno' nastavila prošlogodišnju priču 'Recite ne plastičnim vrećicama', ukazujući na problem prekomjerne kupovine nekvalitetnog tekstila među srednjoškolcima. Mladi SŠP-a su svjesni opasnosti i utjecaja tekstilne industrije na okolišu i naše zdravlje, ali ipak kupuju novu odjeću, i to minimalno jednom mjesečno.

Dečki su 15-minutnom prezentacijom privukli pozornost stručnog povjerenstva koje se odmah prisjetilo i njihova prošlogodišnjeg projekta.

Njihova je osebujna prezentacija ovog puta uključila i glazbeni izričaj. Naime, Kristian je na temu napisao i pjesmu kojom su 'pokupili' ogroman pljesak publike.

Uskoro ćete imati priliku kupiti originalno i ručno oslikane majice koje su izradili učenici SŠP-a, i, vjerujete, nosit ćete ih ne samo ponovno nego i ponosno!

Tijekom spomenute prezentacije cijela ekipa iz Srednje škole Prelog nosila je upravo kolekciju - Nosi me ponovno...

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Makedonija dobiva novo ime: 'Ovime se otvara prilika za ulazak u NATO i EU'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.