Povezane vijesti
NAJBOLJI srednjoškolci u matematici su…

NAJBOLJI srednjoškolci u matematici su…

Nakon održanog Županijskog natjecanja iz matematike i održane revizije dobili smo konačne rezultate. Povjerenstvo su činili Sanja Loparić, predsjednic...

MATEMATIČKI STRIP uoči Večeri matematike

Uoči Večeri matematike koja će se početkom prosinca održavati u brojnim školama i vrtićima diljem Međimurja u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu odlučili su dodatno potaknuti učenike i roditelje na ovaj događaj i na sudjelovanje. Prošle godine tema je bila Matematički svemirac, a ove je godine zadatak je nacrtati Matematički strip.

Treba nacrtati strip s bilo kojom temom vezanom uz matematiku. Na učenicima od 1. do 8. razreda je da pokažu kreativnost, originalnost i urednost. S obzirom da na Večeri matematike sudjeluju i roditelji posebna kategorija bit će strip roditelja pa pozivaju i roditelje na sudjelovanje - vratite se (barem na kratko) u školske dane, napravite ovu 'domaću zadaću' i nacrtajte strip kojemu je tema vezana uz matematiku te neka dijete donese rad u školu.

Na sudjelovanje u natječaju pozvani su svi učenici škole kao i njihovi roditelji, a najbolji radovi bit će nagrađeni prigodnim nagradama. Krajnji rok za predaju radova je petak 24. studenoga 2017., a nakon što komisija odluči koji su radovi najbolji neki od učenika i roditelja će biti nagrađeni. Najbolji radovi bit će izloženi u hodniku škole uoči Večeri matematike.


Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Agonija kojoj nema kraja: Potraga posjetila neke od 300 blokiranih građana Hrvatske
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.