Povezane vijesti
  
UČENICI OŠ Ivanovec vole matematiku

UČENICI OŠ Ivanovec vole matematiku

Nakon što je u OŠ Ivanovec po prvi puta provedeno natjecanje Dabar, Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja, i druga po redu V...

III. OŠ ČAKOVEC Drugo mjesto na ekipnom natjecanju iz matematike

U srijedu 6. prosinca održano je 2. kolo ekipnog natjecanja iz matematike na razini države. Ovog se puta značajno povećao broj ekipa koje su se natjecale. Ekipa III. OŠ Čakovec nastavila je s dobrim rezultatom.

Ekipu nije trebalo posebno motivirati, jer ju čine dvoje učenika s iskustvom čak s državnog natjecanja. To su Klara Mihalić, učenica sedmog razreda i Lovro Vincek, učenik osmog razreda. Ostalo dvoje natjecatelja četveročlane ekipe su šestaš Vito List i petašica Kaja Gačal, oboje s lijepim rezultatima sa županijskih i ranijih ekipnih natjecanja.


Ekipa je bila osvojila 2. mjesto (800 bodova) od prijavljenih 91 ekipe. Za vrijeme natjecanja ih je posjetio i sv. Nikola i darivao slatkišima… Ugodna atmosfera, dobro raspoloženje i naravno, vježba s mentoricama, učiteljicama Aleksandrom Tonković i Ksenijom Gačal, pomogli su da i u 2. kolu postignu izvrstan rezultat! Bravo i sretno u 3. kolu u ožujku!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Monstruozni roditelji zatočili vlastitu djecu: policija spasila 13 braće i sestara, svi izgladnjeli i okovani lancima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.