HRVATSKA POŠTA pohvalila likovne uratke učenika iz Male Subotice

Hrvatska pošta u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje već jedanaestu godinu organizira likovni natječaj za učenike osnovnih škola. Tako učenici imaju priliku dizajnirati poštansku marku Republike Hrvatske na zadanu temu. Natječaj je objavljen krajem prošle školske godine.

Ovogodišnja tema natječaja bila je 'Autizam - život u svom svijetu'. Ovim projektom željelo  se potaknuti učenike te učitelje likovne kulture i razredne nastave na izradu motiva poštanske marke.

Natječajem se ujedno nastoji promovirati poštanska marka i djeci školskog uzrasta približiti smisao, značenje i funkcija poštanske marke.

Učenik čiji rad pobijedi bit će potpisan na poštanskoj marki, a njegovo ime i djelo tako će obići cijeli svijet jer će i ova poštanska marka vrijediti za plaćanje poštanskih usluga.

Osim pobjedničkog rada komisija je izabrala i tridesetak najuspješnijih radova čiji se autori pohvaljuju.Ove godine pohvaljeni su radovi čak triju učenica iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. To su Mia Medvedec, 2.a, Julija Juras, 2.a i Nika Halić, 2.a.

Radovi su nastali pod mentorstvom njihove učiteljice Ljiljane Rinkovec.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Nakon niza kritika: Sabor se ipak minutom šutnje oprostio od Stipetića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.