GABRIJELA FLINČEC jednoglasnom odlukom osvojila 3. mjesto na likovnom natječaju

Gabrijela Flinčec, učenica 2. razreda Osnovne škole Gornji Mihaljevec i članica likovno-lutkarske grupe, sudjelovala je na nagradnom natječaju Hrvatske glazbene mladeži pod nazivom 'Radost slikanja uz glazbu' i jednoglasnom odlukom svih članova žirija osvojila 3. nagradu.

Svečana dodjela nagrada održala se u srijedu 5. travnja 2017. godine u predvorju velike dvorane Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Tema ovogodišnjeg natječaja bila je glazba iz filma 'Ratovi zvijezda' Johna Williamsa. Na natječaj je pristiglo više od 1070 radova iz svih hrvatskih županija što osnovnih i srednjih škola te dječjih vrtića.

Članovi ocjenjivačkog suda bili su vrsni poznavatelji glazbe, likovne kulture, dizajna i umjetnosti, a to su: Biserka Rauter Plančić - predsjednica, povjesničarka umjetnosti, Katarina Krpan - prof. glasovira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, Dimitrije Popović - akademski slikar i Jelena Korenčić - akademska graf. dizajnerica.

Ocjenjivački sud sve je radove pregledao, verificirao, ocijenio te dodijelio nagrade najuspješnijima, a odabrano je stotinjak radova za izlaganje na izložbi. Tako je likovni rad učenice Osnovne škole Gornji Mihaljevec, Gabrijele Flinčec, osvojio 3. nagradu u zbilja žestokoj konkurenciji! Mentorica naše Gabrijele je učiteljica Gordana Polundak, voditeljica likovno-lutkarske grupe.

Izložba je otvorena do 12. travnja do kada traje Tjedan glazbe za mlade. Uspjeh učenice Osnovne škole Gornji Mihaljevec, Gabrijele Flinčec, tim je veći što se na ovaj natječaj javila po prvi puta!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Ljetno vrijeme usred travnja: kako se Hrvati bore s vrućinama i ovim proljetnim promjenama?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.