Povezane vijesti
  
OŠ STRAHONINEC Večer matematike

OŠ STRAHONINEC Večer matematike

U OŠ Strahoninec je, već petu godinu zaredom, 7. prosinca 2017. održana Večer matematike, projekt Hrvatskog matematičkog društva. Učitelji razredne na...

FOTO Učenici OŠ Strahoninec posjetili Policijsku upravu međimursku

U sklopu terenske nastave mališani iz Osnovne škole Strahoninec u utorak, 7. ožujka posjetili su Policijsku upravu međimursku. Polaznici drugih razreda upoznali su se sa svakodnevnim policijskim poslovima.

U društvu policijske službenice za odnose s javnošću, Danijele Turk, četrdesetak učenika razgledalo je prostorije Policijske uprave. Upoznali su se s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi zaposlenici obavljaju svoje raznovrsne poslove.

Obišli su prostoriju za zadržavanje, a pokazali su i zavidno znanje o poznavanju raznih dokumenata koje građani koriste prilikom prelaska državne granice, kao i za upravljanje motornim vozila. U sportskoj dvorani s policijskim službenikom za stručno usavršavanjem, Miljenkom Krušeljem odradili su kraći trening. Razigrani, uživali su u različitim vježbama i igrama.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije prezentirali su im opremu, pomagala i službena vozila, koja svakodnevno koriste u svom radu te na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan.

Na kraju susreta mališane je iznenadio policijski pas Boss, s kojim su se rado poigrali i fotografirali za trajnu uspomenu na posjet međimurskoj policiji.

Školski kutak
Južina uzela danak i u Slavoniji: osječka bolnica bez slobodnog kreveta
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.