FOTO Učenici OŠ Belica i PŠ Gardinovec posjetili Međimursku županiju

U okviru terenske nastave po Međimurju učenici 3. razreda Osnovne škole Belica i Područne škole Gardinovec posjetili su Međimursku županiju. Sama ideja terenske nastave u kojoj sudjeluje 31 učenik je upoznati instituciju Županije, kao glavnog upravnog i političkog središta najsjevernije hrvatske županije.

Samim time u Velikoj vijećnici, u pratnji učiteljice Štefanije Mihalic, učitelja Dražena Čavleka, asistentice Andreje Zvonarek i pripravnice Sabine Rendić, učenike su dočekali zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman i dr. sc. Blaženka Novak, prof. voditeljica Odsjeka za obrazovanje, kulturu i sport.

Koliko stanovnika ima Međimurje, koliko je glavnih gradova u Međimurju, čemu služi Velika vijećnica, što sve župan Matija Posavec radi, koliko godina ima župan... bila su samo neka od pitanja radoznalih malih školaraca.

- Velik broj zanimljivih pitanja i dječja radoznalost, temelj su sadašnjosti, ali i budućnosti, rekla je zamjenica te pohvalila pripremljenost učenika i njihovo znanje. Posjet je organiziran i osmišljen u sklopu programa Priroda i društvo, odnosno Naš zavičaj i moja Županija.

Na samom kraju zamjenica i voditeljica Odsjeka pozvale su učenike da uskoro dođu u novi posjet, nevezano uz plan i program njihovog predmeta.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Predsjednica u Šibeniku: 'Moramo vratiti život na hrvatske otoke'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.