Povezane vijesti
ATLETIKA Višeboj u DG sportu u Prelogu

ATLETIKA Višeboj u DG sportu u Prelogu

Otvoreno atletsko prvenstvo Međimurja u višeboju za limače i limačice te mlađe i starije kadetkinje i kadete održat će se u nedjelju 21. siječnja s po...

FOTO Atletičarke i atletičari OŠ Mursko Središće fantastični na županijskom

11. listopada 2017. održano je županijsko natjecanje iz atletike za osnovne i srednje škole. Za Osnovnu školu Mursko Središće natjecali su se učenici i učenice u kategoriji 5./6. razreda i 7./8. razreda, te postigli odlične rezultate. Učenice 7./8.razreda ekipno su osvojile prvo mjesto i plasman na Završnicu državnog prvenstva iz atletike za osnovne škole koje će se na proljeće 2018.god. održati u Splitu.

Ekipu su činile Anja Jambrešić, Tena Marodi, Lea Marodi, Anja Zadravec, Melani Tuksar, Rebeka Novinić, Chiara Pintarić, Lara Palnec i Marinela Novak. Treba spomenuti da su neke od ovih učenica i članice Atletskog kluba „Mursko Središće“ i postižu odlične rezultate na nivou države.

U kategoriji učenici 7./8.razreda, učenici OŠ Mursko Središće ekipno su osvojili 2.mjesto. Nastupali su: Fran Vranić, Urban Pokrivač, Nikola Fučko, Karlo Bogdan, Lovro Zadravec, Fran Antolović, Jan Kolman, Niko Kodba i Antonio Martinjaš.

Učenici 5./6.razreda ekipno su osvojili 3. mjesto u sastavu: Emanuel Kontrec, Niko Kolman,Patrik Nedeljko, Filip Perčić, Vjeran Murković, Mateo Trstenjak, Luka Novak, Franjo Vuri, Noa Mavrek i Ivano Gogić.

U kategoriji učenica 5./6.razreda, učenice OŠ Mursko Središće ekipno su osvojile 6.mjesto. Nastupale su: Eva Varga, Emili Vičar, Laura Kukovec, Laura Hranilović, Tonka Đuranec, Andrea Kovačić, Alma Vuglač, Mia Končić i Ruta Kontrec.

Učenice i učenike vodila je Milena Bogdanović, mag.cin..

Svim sportašima čestitke, a učenicama 7./8.razreda želimo puno sreće na Završnici državnog prvenstva gdje će predstavljati Međimursku županiju. 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Invazija navijača na Hrvatsku zbog rukometa: očekuju se dobre turističke brojke u siječnju, koji je tradicionalno slabiji od svih ostalih
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.