BUDUĆI VOZAČ Karlo Gužvinec drugi na državnom u Šibeniku

U turističkom naselju Solaris u Šibeniku od 28. do 30. ožujka 2017. održano je Državno natjecanje učenika u obrazovnom sektoru Promet i logistika.

Domaćin natjecanja bila je Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina iz Velike Gorice. Znanja i vještine tom su prilikom pokazali srednjoškolci koji se obrazuju za zanimanja pomorski nautičar, tehničar za logistiku i špediciju, tehničar za željeznički promet, vozač motornog vozila, tehničar cestovnog prometa, tehničar za poštanske i financijske usluge, tehničar PT prometa i zrakoplovni prometnik.

U disciplini vozač motornog vozila učenik Gospodarske škole Čakovec Karlo Gužvinec (3. VO) u konkurenciji 16 natjecatelja osvojio je drugo mjesto, a Silvio Radiković u disciplini tehničar cestovnog prometa u konkurenciji 12 natjecatelja osvojio je peto mjesto.

Mentor Silviju Radikoviću bio je nastavnik Stjepan Novak, a učeniku Karlu Gužvincu nastavnik Ivica Mlinarić. Nastavnici inspirativnima smatraju riječi Alberta Einsteina: 'Ne trudite se postati uspješan, već vrijedan čovjek'. Čestitke našim učenicima i njihovim mentorima!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Školski kutak
Zbog šlampavih amatera na referendum može izaći i troje ljudi i on će biti proglašen uspješnim
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.