SVETI MARTIN Poznati dobitnici priznanja, među njima je i Kristian Novak

Po predsjedanjem svoje predsjednice Petre Novinščak, Općinsko vijeće Sveti Martin na Muri, održalo je 4. sjednicu koja je održana u Mlinarskoj kući u Žabniku, gdje je najprije predstavljen Prijedlog 4. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja (PPU) Općine Sveti Martin na Muri, a potom i Aktualni sat na kojem je općinski načelnik Dražen Crnčec govorio o aktualnostima u općini nakon 3. sjednice te najavio određena događanja.

Vijeće je donijelo Odluku o prodaji svoje nekretnine u Svetom Martinu na Muri i kupnji nekretnine u Žabniku, te Odluku o izmjenama i promjenama Uprave groblja. Donijeta je i Odluka o Javnim priznanjima općine za 2017. godinu, a ove godine dobivaju ih književnik Kristian Novak, županijski turistički djelatnik Rudi Grula, poduzeće Milena gradnja, društveni i kulturni djelatnik Stanko Perčić i udruga Svetomartinski krampusi.

Priznanja će im biti uručena na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća u petak, 10. studenog upriličenoj povodom Dana općine. Vijećnicima je predstavljen i program obilježavanja ovogodišnjeg Martinja na koje je predsjednica vijeća Petra Novinščak pozvala sve vijećnike i javnost.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kimov nuklearni arsenal: najmoćnijjom raketom može napasti SAD, a ima barem 15 projektila
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.