PRIBISLAVEC Matija Ladić i Saša Rakić napustili SDP

Do nas su došle informacije kako su dugogodišnji članovi SDP-a, Matija Ladić i Saša Rakić iz Pribislavca, na osobni zahtjev izašli iz stranke.

Da li se radi o špekulacijama ili je informacija istinita upitali smo Matiju Ladića. - Informacija je istinita. Više nismo članovi SDP-a - rekao je kratko i da će se o svemu očitovati u srijedu pismenim priopćenjem.

Podsjetimo, Ladić i Rakić, bili su SDP-ovi aduti za izvršnu vlast u Općini Pribislavec na posljednjim lokalnim izborima na kojima je za načelnicu izabrana Višnja Ivačić ispred koalicije HNS-Laburisti-Reformisti-HSLS.

Što se Općinskog vijeća tiče, koalicija HNS-Laburisti-Reformisti-HSLS dobila je 6 vijećničkih mandata, SDP 5 mandata, 2 vijećnička mandata pripalasu pripadnicima romske nacionalne manjine, dok je 1 mandat osvojio HDZ. Na konstituirajućoj sjednici je za predsjednika izabran Matija Ladić, dok su zamjenike izabrani Saša Rakić (SDP) i Zoran Tomašić (HDZ).

Poznato je da su ovi mladi ambiciozni ljudi zdušno uhvatili posla kako bi svi zajedno radili za boljitak mjesta. Dok čekamo njihovo službeno priopćenje, možemo samo nagađati o čemu se radi.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Je li ovo čudo s neba? Hrvatska smanjila javni dug, prvi put smo u suficitu, evo o čemu se radi
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.