OV OPĆINE MALA SUBOTICA Radovi na Domu kulture završavaju do kraja rujna

Po treći puta u srijedu, 30. kolovoza sastali su se članovi Općinskog vijeća Općine Mala Subotica. Prema uhodanoj praksi na početku sjednice načelnik Valentino Škvorc vijećnike je upoznao s aktulnostima i projektima koji se provede ili pak planiraju na području općine.

Rekao je kako će radovi na uređenju okoliša Doma kulture biti okončani do kraja mjeseca rujna, a najavio je i rušenje stare škole u Palovcu te uređenje parka i dječjeg igrališta. Dobre su naznake i na gospodarskom planu. Škvorc je istaknuo kako postoje nazanke o planovima proširenja tvrke HAIX, pa će biti potrebno krenuti u proširenje industrijske zone.

Od važnijeg, treba još izdvojiti izradu projekata drvenog mosta preko Trnave u Strelcu te uređenje okoliša dječjeg vrtića koji pohađa 85 djece što je na prošlogodišnjoj razini. Osnovna škola Tomaša Goričanca od ove školske godine uvofi E-dnevnike, a projekt je sa 80 tisuća kuna financiran od strane Općine.

Što se škole tiče, načelnik Škvorc je istaknuo kako su svoj djeci u suradnji s Međimurskom županijom osigurani besplatni udžbenici, a uz to Općina je svakom đaku poklonila po tri bilježnice.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Puhovski: 'Kada bi podizvođači vratili novac Agrokoru onda bi bio priznat prekršaj'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.