OV DONJA DUBRAVA Predsjednik Mikulan uspješno položio prvi ispit

U ponedjeljak, 28. kolovoza održana je 2. sjednica Općinskog vijeća Donje Dubrave pod predsjedanjem Maria Mikulana (Laburisti). Prvi dojmovi pokazuju kako će sjednice biti ekspeditivne jer je 15 točaka dnevnog reda odrađeno za 52 minute i to prije svega zahvaljujući ekspeditivnosti predsjednika.

Unatoč brojnim pitanjima vijećnika, Dražena Misera (HDZ), Zlatka Haramije (HDZ) i Damira Vidovića (HSLS) usmjerenih prije svega općinskom načelniku Marijanu Vargi (HNS), vijećnici su uglavnom ostali zadovoljni, a neke će odgovore načelnik vijećniku Vidoviću (HSLS) dostaviti u pisanoj formi i zakonskom roku.

Na kraju sjednice je bivši načelnik Dražen Miser podsjetio kako je bivša vlast u realizaciju projekata za boljitak Donje Dubrave kroz mandat uložila preko 5 milijuna kuna, od toga oko 3 milijuna izvornih, pa je pozvao sadašnje strukture vlasti da ih u tome dostignu pa čak i prestignu, a da će im oni u tome pomoći podržavajući svaki dobar projekt.

Predsjednika Mikulana je zamolio da im u raspravama da malo više slobode i prostora, usporedivši ga s bivšim predsjednikom (op. a. Zlatko Haramija). Mikulan je glede toga upozorio vijećnike da se drže teme dnevnoga reda pa neće biti potrebe za širim obrazlaganjima, slikovito rečeno od stoljeća sedmog.

Mikulan je priznao kako je imao početnu tremu zaboravivši pozdraviti nazočne na sjednici.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Pustolovni turizam u Dubrovniku: pogledajte kako izgleda ponuda koja turiste vraća u Hrvatsku
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.