OPĆINSKO VIJEĆE SELNICA Kocijan o komunalnim problemima

Na Aktualnom satu 2. sjednice Općinskog vijeća Selnice, definitivno najaktivniji vijećnik, Mijo Kocijan, pitao je zašto nije dovezena zemlja za potrebe zaravnavanja terena kod dječjeg igrališta u Črnoj Mlaki, te zašto nije u ovom naselju uređen pristup površini na koju se dovozi sadržaj septičkih jama.

Isto tako Kocijan je ukazao na problem raslinja i granja koje smetaju prolaz poljskim i lokalnim putovima, poglavito u vrijeme žetvenih i drugih poljskih radova. Zatražio je intervenciju komunalnog redara, te upozorio na nedopušten izgled dječjeg igrališta kod Osnovne škole Selnica.

Kocijanu, vijećniku s najduljim stažom u Općinskom vijeće, odgovorio je načelnik općine Ervin Vičević, rekavši kako očito koncesionar ima određenih problema u radu, te će biti upozoren, a kada je u pitanju komunalni redar, on posla ima preko glave, stalno je u pokretu i upozorava vlasnike na neodržavanje svojih površina, a oni se uglavnom oglušuju na upozorenja.

Kada je u pitanju igralište kod škole, Vičević se složio kako ono ne izgleda dobro, a smatra kako to treba riješiti ravnateljica škole, pak će je on napismeno upozoriti na ovaj problem kako bi riješen bio barem do početka nove školske godine.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Išli smo tragom vodenog vala od Delnica do Karlovca, direktor Hrvatskih voda: 'Uskoro ćemo imati trajne i čvrste nasipe'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.