OPĆINA SELNICA Umjesto Karoline Kočar novi vijećnik Ivan Levačić

Pod predsjedanjem svog predsjednika Radovana Zadravca, Općinsko vijeće Selnice, održalo je svoju 26. sjednicu, a na početku je prihvatilo ostavku na dužnost vijećnice koju je podnijela Karolina Kočar, s liste Hrvatske narodne stranke-Liberalni demokrati- Hrvatska seljačka stranka.

Za njezinog zamjenika u vijeću imenovan je njezin stranački kolega Ivan Levačić iz Selnice. Kočarova je ostavku podnijela iz razloga što odlazi raditi i živjeti u Njemačku, nažalost, kao i tisuće drugih žitelja Hrvatske.

Potom je vijeće donijelo Plan gospodarenjem otpadom za 2017. godinu, te Zaključak o Izvješću o Planu gospodarenja otpadom u 2016. godini.

Donesena je i Odluka o suglasnosti za provedbu ulaganja na području općine, ciljana na općinski dječji vrtić, a projekt je kandidiran na Natječaj mjere 07 iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine.

Suglasnost oko ovog projekta ukupno procijenjene vrijednosti 9.100.000 kuna. Načelnik općine Ervin Vičević, kazao je kako je otvaranje ovog natječaja planirano za 20. veljače ove godine.

Vijeće je općinskog načelnika Ervina Vičevića, ovlastilo za potpisivanje suglasnosti na provedbi projekta Sustava odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće i Ugovora o njegovom sufinanciranju. Općina Selnica kao sudionik projekta osigurati će svoj udio sredstava u svojem proračunu, a financiranje će se provoditi sukladno predviđenoj dinamici.

Projekt aglomeracije obuhvaća područje Grada Mursko Središće, te općine Selnica, Sveti Martin na Muri i Vratišinec.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Plenković za potrebe saborskih odbora skinuo briselske rukavice: izdvajamo najzanimljivije trenutke
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.