OPĆINA SELNICA Odluke o stipendijama, najava Adventa i Žige Međimurskog

Pod predsjedanjem svog predsjednika Ivana Levačića sastanak je održalo se Povjerenstvo za prosvjetu, šport, kulturu i dodjelu stipendija i Socijalno vijeće Općine Selnica, koje je ustvrdilo kako je na Natječaj za dodjelu studentskih stipendija prispjelo 13 prijava od kojih jedna ne zadovoljava kriterije.

Zbog posebne nadarenosti učenice stipendija je dodijeljena i njoj koja je srednjoškolka. Općina će u ovoj akademskoj godini isplaćivati ukupno 21 stipendiju u iznosu od 300 kuna mjesečno. Vijećnik Renato Vinko predložio je više iznose stipendija za studente na učilištima izvan Čakovca i Varaždina, a općinski načelnik Ervin Vičević je kazao kako će prijedlog biti upućen na razmatranje Općinskom vijeću.

Određen je i način obilježavanja Adventa u Selnici (paljenje svijeća na Adventskom vijencu u središtu Selnice uz mažoretkinje i mlade nogometaše) koji će biti odrađen u suradnji sa župnikom velečasnim Tomislavom Leskovarom.

Najavljena su događanja u prosincu od kojih je najznačajniji Božićni koncert 30. prosinca na kojem će glavni gost biti Mirko Švenda Žiga, a planira se i gostovanje Gradskog kazališta mladih Čakovec, sredinom prosinca. Onda će djeci biti podijeljeni prigodni darovi.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Agonija kojoj nema kraja: Potraga posjetila neke od 300 blokiranih građana Hrvatske
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.