OPĆINA SELNICA Na vidiku više studentske stipendije

Na svojoj 5. sjednici Općinsko vijeće Selnice posebno se pozabavilo Pravilnikom o stipendiranju studenata s područja svoje općine. Nakon iznesenih prijedloga, do sada važeći Pravilnik proširen je na kriterije kojima se nastoji da stipendije dobiju uistinu oni koji ih najviše zalužuju i trebaju.

Tako je prihvaćen novi način bodovanja, u kriterije ulazi socijalni status tražitelja stipendije, školski uspjeh, ako je više učenika ili studenata u obitelji tražitelja te još nekoliko novih uvjeta.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija vijeću je predložilo viši iznos stipendije, s čime se Vijeće načelno složilo te će do naredne sjednice to biti pripremljeno za raspravu i prihvaćanje od strane Vijeća.

Vijeće je općinskog načelnika Ervina Vičevića, koji isto podržava prijedlog za više stipendije, ovlastilo da na prijedlog povjerenstva odredi nove iznose stipendija.

Za obavljanje poslova zimske službe na nerazvrstanim cestama Vijeće je odabralo tvrtku KREIF d.o.o. iz Murskog Središća, koja se jedina prijavila na raspisani natječaj.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

U Hrvatskoj 167-ero djece traži mamu i tatu: razgovarali smo s mladim parom koji već godinu dana pokušava posvojiti dijete
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.