MURSKO SREDIŠĆE Stigle anonimne prijave na poslovanje DV Maslačak

Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, na svojoj 8. sjednici, između ostalog raspravljao je i anonimnim prijavama na rad i poslovanje gradskog Dječjeg vrtića 'Maslačak'.

Zaključak kolegija je da se zatraži očitovanje ravnateljice vrtića i predsjednika Upravog vijeća vrtića na upućene prijave. Od ravnateljice Spomenke Cilar traži se da u roku od 15 dana Gradu Mursko Središće u pismenom obliku dostavi Plan mjera za pozitivno poslovanje vrtića u narednom razdoblju, uzimajući u obzir povećanje broja zaposlenih te povećanje materijalnih troškova poslovanja.

Posebno se naglašava kako u planu treba brojčano iskazati sve potrebne razine financiranja rada vrtića s izvorima financiranja i prijedlozima za pozitivno poslovanje vrtića. Kolegij je primio na znanje podatke o popunjenosti svih skupina u sva tri dječja vrtića na području grada, Maslačak, Pahuljica i Dječja maštanja.

Kolegij je Osnovnoj školi Mursko Središće odlučio sufinacirati opremu za učionicu geografije, zbog oštećenja izazvanih požarom, u iznosu od 8.300 kuna.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zaev i Cipras napokon postigli dogovor! Makedonija dobila novo ime - evo kako će se zvati
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.