MURSKO SREDIŠĆE Poznati dobitnici javnih priznanja uz Dan grada

Pod predsjedanjem svog predsjednika Zvonka Vrtarića, Gradsko vijeće Murskog Središća jučer (7. svibnja) je održalo svoju 6. sjednicu na kojoj je donesena Odluka o II. izmjenama i dopunama proračuna grada za 2018. godinu.

Rebalansom se proračun povisuje za 987.000 kuna te je sada utvrđen na 42.476.000 kuna. Shodno tome donijete su odluke vezane na proračun, a vijeće je donijelo odluke o izboru više odbora potrebnih za što snažnije funkcioniranja života u gradu. Donijete su i odluke o naknadama za nazočnost na sjednicama radnih tijela, sjednicama Gradskog vijeća, osnovici i koeficijentu za obračun plaće gradonačelnika, predsjednika Gradskog vijeća te službenika i namještenika Gradske uprave.

Donijeto je i nekoliko drugih odluka kao i ona o dodjeli Javnih priznanja Grada Mursko Središće za 2017. godinu koja će dobitnicima biti uručeni na Danima Grada Mursko Središće (na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća), koji se polako počinju slaviti i obiliježavati.

A dobitnici Zahvalnica su: Antun Šimunić, Marija Kraljić, Karmen Jurišaga (posthumno), Marija Cmrečak i Jadranka Janković. Dobitnici Nagrada su: Martin Nedeljko, Josip Kostanjević, Agro-Hoblaj, Termoinst-MT, Ispostava Zavoda za Hitnu medicinu, Policijska postaja i DVD Mursko Središće, Odbojkaški kulub Plavi Peklenica, Marija Jambrošić (posthumno) i Darko Horvat (zastupnik u Hrvatskom Saboru).

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se Franji Sobočanu iz Hlapičine.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zaboravili ste platiti račun pa su vas nazvali 'utjerivači' iz agencije? Evo kakav unosan biznis stoji iza svega
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.