IZBORNA Lea Naranđa na čelu Foruma mladih SDP-a Prelog

Proteklog vikenda Forum mladih SDP-a Prelog održao je svoju izbornu konvenciju na kojoj je za novu predsjednicu izabrana Lea Naranđa iz Preloga. U novo rukovodstvo izabrani su i Petar Horvat za potpredsjednika te Sanela Horvatić i Dejan Purić za članove Gradskog odbora.

Nova predsjednica zahvalila je dosadašnjem predsjedniku Ivanu Šimunkoviću na odrađenih dva mandata te obećala puni angažman u promicanju socijaldemokracije i tolerancije među mladima u toj sredini.

Izbornoj konvenciji mladih socijaldemokrata bio je nazočan potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a i vijećnik Gradskog vijeća u Prelogu Nenad Igrec koji je uputio najbolje želje novom rukovodstvu uz još veće uključivanje forumaša u društveni i politički život grada.

Konvenciji su se odazvali i gosti iz općinskih organizacija Foruma mladih Donjeg Kraljevca, Pribislavca, Belice i Svetog Jurja na Bregu te se obratili prisutnima uz riječi podrške i pohvale.

Ovim putem Forum mladih SDP-a želi pozvati sve mlade od 16 do 30 godina starosti da im se pridruže te da oni budu ti koji žele napraviti nešto dobro danas za još bolje sutra.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Je li uopće znate što je zdravstveni turizam? Hrvatska od njega zaradi više od 300 milijuna eura godišnje
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.