DARKO HORVAT Za snažniju suradnju Međimurja i Bavarske

Predsjednik međimurskog HDZ-a, Darko Horvat, sudjelovao je na konferenciji 'Uloga i značaj malih i srednjih poduzeća za poduzetništvo Hrvatske', koju je organizirala njemačka politička zaklada Konrad Adenauer i Zagrebačka inicijativa.

Na panel raspravi uz njemačku parlamentarnu zastupnicu Marie-Luise Dott, članicu Središnjeg odbora malih i srednjih poduzeća CDU/CSU, iznio je svoju viziju razvoja gospodarstva u Hrvatskoj, pritom naglasivši potencijale sjeverozapadne Hrvatske kao regije predvodnice u hrvatskom poduzetništvu.

- U dijalogu s njemačkom zastupnicom potvrdili smo tradicionalno dobre odnose. Ovom prigodom iznio sam planove za snažniju suradnju Međimurja i Njemačke, osobito pokrajine Bavarske i to na području inovacija, gospodarstva i Hrvatskoj nužno potrebitog sustava dualnog obrazovanja, naglašava D. Horvat.

- Zastupnica Dott dala je punu podršku takvoj političkoj inicijativi, razmišljanju i stavovima o razvoju hrvatskog gospodarstva s naglaskom na gospodarstvo sjeverozapadne Hrvatske i moje drago Međimurje za koje dišem cijelim svojim bićem, ističe Horvat, te zaključuje kako je bitno – učiti od najboljih!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Predsjednica predstavlja mjere za demografiju, istovremeno u Banskim se dvorima sastaje Vladina demografska skupina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.