Vozio pijan, sletio s ceste i oštetio četiri parkirana vozila

U našu redakciju obratio se čitatelj s pitanjem: Zašto niste izvjestili o nesreći koja se proteklog tjedna dogodila u Pribislavcu? Čitatelj tvrdi kako je u prometnoj nesreći na parkiralištu oštećeno nekoliko vozila.

Odgovor smo potražili u Policijskoj upravi međimurskoj. Glasnogovornik Radovan Gačal kaže kako policija u službenim izvješćima za medije iznosi informacije o prometnim nesrećama u kojima ima teško ozlijeđenih ili nažalost smrtno stradalih osoba, dok za nesreće s materijalnom štetom i u kojima su osobe lakše ozlijeđene, informacije novinarima daju na temelju upita.

Vezano uz upit Gačal nam je rekao kako se nesreća na koju skreće pozornost čitatelj dogodila 4. studenog oko 12:45 sati u Pribislavcu, u Ulici dr. Ante Starčevića. – Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka upravljajući pod utjecajem alkohola, na ravnom dijelu ceste je sišao van kolnika na obližnje parkiralište gdje je udario u tri parkirana osobna vozila, dok je treće od siline udarca udarilo u vozilo koje bilo parkirano uz njega.

Osim nastale materijalne štete, ozlijeđenih osoba nije bilo. Protiv 55-godišnjaka s područja općine Pribislavec bit će podnijeta prekršajna prijava – kazao nam je Gačal.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Supruga i majka američkih predsjednika: umrla bivša prva dama SAD-a Barbara Bush
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.