Otvoren SPAR u trgovačkom centru Galerija Sjever u Čakovcu

U okviru novog trgovačkog centra Galerija Sjever, Helmut Fenzl, generalni direktor Spar Hrvatska i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač uz simbolično rezanje vrpce otvorili su prvi Spar u Čakovcu.  

 


U supermarketu od preko 1.200 metara kvadratnih zaposleno je 39 djelatnika. Kupcima je na raspolaganju gotovo deset tisuća proizvoda prehrane i neprehrane. U skladu sa svojom poslovnom politikom dobre suradnje s lokalnim proizvođačima, posebno mjesto na policama Spar supermarketa dobili su Vajdini proizvodi, proizvodi iz Čakovečkih mlinova, Raguzine tjestenine a Čakovčani će moći birati između nekoliko različitih vrsta bučinih ulja.


Ovo je samo jedan u nizu od otvorenih objekata u okviru trgovačkog centra Galeriji Sjever koju je izgradio domaći investitor Đurkin.


- Otvorili smo supermarket Spar koji je veličinom jednak onom u Varaždinu na 1200 metara kvadrata i očekujemo da ćemo dobiti dobar odaziv Čakovca. Moram istaknuti da je ovaj Spar otvoren u rekordnom roku, naime otvorili smo ga prije vremena. Ovakvu suradnju javne uprave gradskih vlasti nismo imali nigdje u Hrvatskoj. U jednoj susjednoj županiji četiri mjeseca smo ranije startali no još uvijek nemamo lokacijsku dozvolu, zaista nikad u Hrvatskoj nismo doživjeli ovakvo rekordno otvorenje kao ovdje u Čakovcu. Zaposlili smo preko 30 novih djelatnika u ovom Sparu, ako bude promet kao što očekujemo da će bit to je sigurno taj broj djelatnika, a naše iskustva su u ovim krajevima jako dobra. – istaknuo je prilikom otvorenja član Uprave Spar Hrvatska Danijel Vidić.

 


- Kao što je član uprave Spara istaknuo, u maksimalnom roku smo ishodili sve dozvole za otvorenje. Želja mi je da svim investitorima koji dođu u Čakovec pomognemo, da budemo jedna fleksibilna uprava koja će tim ljudima pomagati u njihovom razvoju, a ne da ih administracija koči. Zaista smo dogovorili u Gradskoj upravi da se za sve investitore maksimalno angažiramo i omogućimo im lakši dolazak u Čakovec. Na kraju krajeva ti investitori i zapošljavaju građane Čakovca i žitelje Međimurja.  – kazao je gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač.


Kupovinu možete obaviti na šest blagajni od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.


Danas na dan otvorenja
organiziran je bogat zabavni program za kupce uz puno degustacija, poklona, akcija te zabave i glazbe.

Naš reporter javio se uživo iz poplavljenog Ogulina i donio nam najnovije informacije
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.