Maknut antenski stup iz središta Murskog Središća

Danas je demontiran, a potom i odvezen iz Murskog Središća antenski stup (odašiljač) jednog mobilnog operatera. Rezultat je to peticije žitelja Murskog Središća koji su uvjereni kako je odašiljač štetan po zdravlje ljudi, poglavito djece obližnjeg dječjeg vrtića.

Ovom prigodom središćanski gradonačelnik Dražen Srpak održao je prigodnu konferenciju za novinare na kojoj je opisao tijek događanja od podnošenja peticije preko traženja lokacije do njezinog pronalaska i postavljanja novog stupa na izlazu iz naselja u smjeru Selnice.

Srpak je kazao i kako je upoznat s problemima koje imaju korisnici mobilnih usluga u Križovcu i okolici te na smetnje kod prijama televizijskog signala HRT-a, poglavito 3. i 4. programa.

Obećao je kako će poraditi na tome da se problemi riješe na korist i zadovoljstvo pučanstva, koje smatra kako je problem nastao premještanjem odnosno izgradnjom novog odašiljača na drugu lokaciju.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Sjećate se onog vozača koji je od radosti rasplakao cijeli autobus jer je odlučio pomoći bolesnom putniku? Pričali smo s njim
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.