Oglasnik

Izrada revera

Izrada revera

Izrađujem revere po Vašoj želji. Početna cijena je 5 kn ( za mušku i žensku) a ovisi o komplikaciji izrade revera. Svi reveri su ručna izrada. Potrebna je akontacija. Moguća dostava tiskom. Plaćanje pri preuzimanju ili uplatom na račun. Za više informacija javite se na e-mail adresu ili broj mobitela. Oglas je dostupan za cijelu RH.

Prevoditeljske usluge - engleski-hrvatski

Prevoditeljske usluge - engleski-hrvatski

Nudim usluge prijevoda dužih i kraćih tekstova i dopisa na engleski ili sa engleskog na hrvatski. Imam godinu dana iskustva u prijevodu, brz i pouzdan. Kontaktirajte me na mail david.stifter12@gmail.com ili na mob 0919582169.

Skype poduke iz engleskog

Skype poduke iz engleskog

Nudim komunikacijske instrukcije na engleskom koje se obavljaju online tj. putem Skypea. Radimo po dogovoru i prilagođavam se vašim potrebama tj. radimo individualno. Sve što vam treba jest mikrofon i slušalice. Javite se na mail david.stifter12@gmail.com ili na mobitel 0919582169.

Prodaja vikendice i vinograda

Prodaja vikendice i vinograda

Prodajem vikendicu i vinograd na adresi Lopatinec, veličina objekta 24 m2 (podrum, jedna etaža, terasa i alatnica), veličina parcele 1240 m2, cca 100 trsova miješanih sorti grožđa, voćnjak. Nema nikakvih priključaka (voda, struja, plin,telefon), ali se nalazi uz asfaltiranu cestu kuda prolazi sva infrastruktura. Objekat je kompletno legaliziran, vlasništvo je 1/1, neopterećeno, 2 parkirna mjesta ispred objekta i 2 u dvorištu. Parcela je u građevinskoj zoni prema urbanističkom planu općine. Još slika šaljem na upit mailom. Cijena nije fiksna.

Renaul Megane Break 1.9 DTI

Renaul Megane Break 1.9 DTI

2001g, registriran do 8/2017. g. Vozilo je mehanički i limarski u solidnom stanju. Podovi,pragovi i podvozje jako dobri. Unutrašnjost solidna. Na pojedinim mjestima ima površinske hrđe(manji kozmetički posao). Od opreme ima centralno zaključavanje s daljinskim,dva zračna jastuka,prednja bočna stakla elektrificirana,klima je trenutno neispravna(kompresor). Motor ima 360 000km. Nije raketa, ali pali od prve, ne troši ulje, a potrošnja je između 6,5 i 8 litara na 100 km.

Mobitel Sony M4 Aqua - tip top stanje

Mobitel Sony M4 Aqua - tip top stanje

Prodajem mobitel sony xperiu m4 aqua vodotpornu sa svom opremom pod garancijom kutija racun slusalice punjac ocuvanu bez ogrebotina 5,0incni ekran quad core 8gb memorije 2gb rama 13mpx i 5mpx kamera odlicna bez usporovanja u radu radi na sve mreze

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.