Oglasnik

Oglas za zaposlenje

Oglas za zaposlenje

Prodavač,16 godina iskustva u prodaji keramike,sanitarija,bijele tehnike,bicikala,kosilica,laptopa,telefona,mobitela, kamena.Znanje njemačkog i engleskog jezika,usmeno i pismeno.Iskustvo u radu na kompjuteru,PC kasi,iskustvo u inokorespodenciji.Trenutno na HZZ-e.Molim zainteresirane da mi se jave na mail ili mobitel.

Prodaja vikendice i vinograda

Prodaja vikendice i vinograda

Prodajem vikendicu i vinograd na adresi Lopatinec, veličina objekta 24 m2 (podrum, jedna etaža, terasa i alatnica), veličina parcele 1240 m2, cca 100 trsova miješanih sorti grožđa, voćnjak. Nema nikakvih priključaka (voda, struja, plin,telefon), ali se nalazi uz asfaltiranu cestu kuda prolazi sva infrastruktura. Objekat je kompletno legaliziran, vlasništvo je 1/1, neopterećeno, 2 parkirna mjesta ispred objekta i 2 u dvorištu. Parcela je u građevinskoj zoni prema urbanističkom planu općine. Još slika šaljem na upit mailom. Cijena nije fiksna.

Renaul Megane Break 1.9 DTI

Renaul Megane Break 1.9 DTI

2001g, registriran do 8/2017. g. Vozilo je mehanički i limarski u solidnom stanju. Podovi,pragovi i podvozje jako dobri. Unutrašnjost solidna. Na pojedinim mjestima ima površinske hrđe(manji kozmetički posao). Od opreme ima centralno zaključavanje s daljinskim,dva zračna jastuka,prednja bočna stakla elektrificirana,klima je trenutno neispravna(kompresor). Motor ima 360 000km. Nije raketa, ali pali od prve, ne troši ulje, a potrošnja je između 6,5 i 8 litara na 100 km.

Mobitel Sony M4 Aqua - tip top stanje

Mobitel Sony M4 Aqua - tip top stanje

Prodajem mobitel sony xperiu m4 aqua vodotpornu sa svom opremom pod garancijom kutija racun slusalice punjac ocuvanu bez ogrebotina 5,0incni ekran quad core 8gb memorije 2gb rama 13mpx i 5mpx kamera odlicna bez usporovanja u radu radi na sve mreze

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.