Obuka školskih prometnih jedinica 3.i 4. travnja

Iz Policijske uprave međimurske stiže informacija da će se u prostorijama Auto-kluba Čakovec 3. i 4. travnja od 10 do 12 sati provoditi obuka pripadnika Školskih prometnih jedinica koje će djelovati na području Međimurske županije.


Preko Odsjeka za rad, socijalnu skrb, školstvo i zdravstvo Međimurske županije u sve osnovne škole poslana je obavijest da izvrše prijavu učenika starijih od 12 godina uz ispunjenu suglasnost roditelja, odnosno skrbnika, da mogu izvršavati zadatke školske prometne jedinice.


Pripadnici školskih prometnih jedinica osposobljavaju se kako bi što uspješnije upravljali prometnom na cestama, pružili pomoći sudionicima u prometu te sudjelovali u prometno-preventivnim i odgojnim aktivnostima i to teoretski i praktično.


Osposobljavanje iz područja pravila prometa, prometnih znakova i upravljanje prometom te pružanje pomoći sudionicima u prometu izvodit će se u prostorijama Auto-kluba Čakovec, dok će se praktične vježbe izvoditi na Poligonu za osposobljavanje pješaka i vozača bicikla u Čakovcu, u Športskoj ulici.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Tko te voli više od mene, nek' još jedan list okrene': Riječani pozvani da donesu svoje spomenare u knjižnice
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.