DJ Masic @ Mea Culpa - Mea Culpa, Varaždin

Ovog petka sve posjetitelje Mea Culpe očekuje odlična zabava!

Za glazbeni dio večeri pobrinuti će se DJ Masic svojim izborom najboljim od domaće i zabavne glazbe, dok će mu u održavanju odlične atmosfere pomoći brojna pića po party cijenama.

Stolove možete rezervirati pozivom na broj 042/300-868 ili direktno u lokalu, dok sve dodatne informacije potražite na Fb stranici.

Klapa Rišpet @ Barfly - Barfly, Varaždin

S veseljem vam najavljujemo još jedan odličan koncert ucaffe&club Barfly-u!

U goste im dolazi jedna od najpoznatijih klapa na ovim prostorima, Klapa Rišpet, koja će svojim nastupom Barfly pretvoriti u pravi mali dalmatinski kutak gdje ćete moći čuti pregršt dalmatinskih pisama.

Svi koji su bili prije dvije godine i prošle godine u Barflyju kada smo se odlično zabavili s ovim dečkima vjerovatno ćete doći ponovo, a sve ostale pozivamo na prvoklasni glazbeni događaj koji se ne propušta!

Ulaznice u pretprodaji (od 13.03.) možete kupiti po cijeni od 20 kn u Barlfyju i na dan koncerta/večer koncerta po cijeni od 30 kn.

Stolove možete rezervirati uz kupnju minimalno 5 ulaznica, osobno ili pozivom na telefon u Barfly (042/200-075). 

Sve dodatne informacije o koncertu potražite na Fb eventu.

Clubbing @ Mea Culpa - Mea Culpa, Varaždin

S dolaskom proljeća, budi se u nama želja za zabavom! Kako biste i ove subote uživali u večernjem izlasku, pobrinuti će se Mea Culpa!

Na Terrace flooru će se za glazbeni dio večeri pobrinuti Dj Zoka s najboljim od domaće i zabavne glazbe, dok će na Club flooru sve prisutne zabavljati Dj Carlex s best of pop,rock,rnb,hip-hop i edm hitovima.

Za osvježenje će se u ponudi naći brojna pića po party cijenama, a za rezervacije stolova javite se na 042/300-868 ili direktno u lokalu (NE inbox).

Sve dodatne informacije o događaju potražite na Fb stranici.

Grupa Tim @ Barfly - Barfly, Varaždin

U subotu u Barfly dolazi Grupa Tim

Vesela petorka koji čini ovu grupu će se pobirnuti da vam ne bude dosadno te subotnje večeri! Svojim bogatim reportoarom i dugogodišnjim iskustvom će vam pripremiti vrhunsku atmosferu i večer za pamćenje!

Stolove možete rezervirati osobno ili pozivom na telefon u Barfly (042/200-075), a sve dodatne informacije o događaju potražite na fb eventu

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.