Podrumarenje // Gemištijada // Ts Kumovi - Podroom, Čakovec

Nema ništa do dobroga gemišta, a jen gemišt ti je kak niš` pa smo stoga pripremili ovog četvrtka Gemištijadu. U sklopu planetarno popularnog Podrumarenja ovog tjedna se uz naše Kumove družimo sa gemištima najboljih međimurskih vinara. Uostalom o Podrumarenju se sve jako dobro zna stoga znadete što vam je činiti ;)
 
VAŽNA NAPOMENA:
Rezervacije stolova i ulazak u Club je dozvoljen samo punoljetnim osobama!
Ulazak sa ruksacima nije dozvoljen!

Fadeout Band // Podroom - Podroom, Čakovec

Fadeout band je osnovan krajem 2016. godine sasvim prirodnim slijedom. Naime, četvoricu iskusnih muzičara sa dugogodišnjim iskustvom na gažama, svadbama i ostalim eventima sudbina je spojila sa njihovom boljom polovicom Ines i zajedno su krenuli u ovu divnu avanturu.

Band je usmjeren urbanom repertoaru, izvodi pregršt domaćih i stranih hitova, no raznolikošću njihove playliste nastoje udovoljiti različitim vrstama glazbenih ukusa. Budući da svi članovi imaju iskustva sa mnogih pozornica i mnogo „utakmica u nogama“, nastupom u našem klubu potvrditi će to iskustvo pa vas pozivamo da zajedno uživamo u tome.

Alexsis DJ aka Alex Sander // Podroom - Podroom, Čakovec

Direktno iz susjedne nam Slovenije dolazi dobro znani Alexsis DJ aka Alex Sander. Soulful house, Vocal house, Club house, Deep house, Tech-house i puno odličnih bitova orit će se iz naših zvučnika kad za mix pult stane Dj Alexsis sa svojim iskustvom koje je kalio kroz nebrojene klubove diljem Europe. Ako ga još niste imali prilke upoznati i slušati sad je pravo vrijeme da se uvjerite zašto smo ga ponovno pozvali u Podroom Drink&Music Club.

CRUSH // Hallowen Special // Podroom - Podroom, Čakovec

Po prvi puta u Hrvatskoj, na najstrašniju noć u godini, predstavljamo vam - CRUSH!
Ljubitelji hip hop, trap i Rnb glazbe napokon će doći na svoje jer je Crush napravljen s namjerom da se proširi takva vrsta glazbe, da uživamo u odličnom društvu te da se jutro nakon probudimo
mamurni s upalom mišića. Naši DJ-evi će se pobrinuti da ne nedostaje ničeg; od old schoola poput Tupaca, Biggija, Ice Cubea, DMX-a i Nasa pa do modernih trap beatova predvođenih Kendrickom Lamarom, Travisom Scottom, A$AP Mobom, Big Seanom, Drakeom itd.


Mjesto zločina će biti u čakovečkom klubu Podroom, a na vama je samo da dođete u svojim
kostimima, željni dobrog provoda i s osmijehom na licu. Očekuju vas brojne nagrade, vrhunski light & sound te mnogo iznenađenja!


JOSH SOMEN (Byblos resident / RnB-hiphop nights 2017)
#PNCJ 


Ulaznice od 40kn možete kupiti kod službenih promotora!
Vidimo se ;)

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.