HDZ Direktor Hrvatskih cesta u Donjem Kraljevcu, susret s premijerom

Donji Kraljevec je posjetio direktor Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić dipl.ing.građ. S direktorom u posjetu općini Donji Kraljevec prisustvovao je saborski zastupnik Darko Horvat, ujedno i kandidat za župana, sa svojim kolegama Zlatkom Horvatom - kandidatom za načelnika općine Donji Kraljevec i zamjenikom Kristijanom Baranašić.

Vodili su se razgovori bitni za razvoj općine Donji Kraljevec, državne ceste Donji Pustakovec - Štefanec i Hodošan - Sveti Juraj u Trnju koje kreću u rekonstrukciju s biciklističkim stazama. Bilo je dosta riječi o sanaciji državne ceste kroz mjesto Hodošan nakon izgradnje kanalizacije.

Susret s premijerom

Za vrijeme posjeta premijera Andreja Plenkovića Međimurju, Zlatko Horvat - kandidat za načelnika Općine Donji Kraljevec, iskoristio je prigodu za razgovor s premijerom koji mu daje punu podršku za vođenje općine Donji Kraljevec i ulaganje Vlade Republike Hrvatske u strateški važne projekte vrlo bitne za razvoj općine.

Mještani u strahu zbog najezde divljih svinja u podsljemenskoj zoni kod Markuševca: organiziranom hajkom pokušat će potisnuti životinje duboko u Park prirode
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.