WINE&GASTRO SHOW Međimurski vinari okušat će se u kuhinji

Svi znamo da su međimurski vinari izvrsni u pripremi vina, no nije baš poznato kako se snalaze za kuhačom. Baš iz tog razloga, iz LifeClass Termi su ih odlučili okupiti na jednom mjestu i saznati koji vinari su najbolji – u kuhanju.

U LifeClass Termama Sveti Martin po drugi se put održava jedinstveni Wine & Gastro Urban Night Show. U petak, 19. svibnja s početkom u 20 sati na jednom mjestu okupit će se ponajbolji međimurski vinari koji će pokazati svoja kulinarska umijeća u pripremi tradicionalnih međimurskih jela.  

Međimurje kao destinacija koja se na nacionalnoj razini brendirala kao vinorodna županija upravo kroz ovakve manifestacije dokazuje koliko se njeguje trud, briga i ljubav prema 'trsu'. U trosatnom showu očekuju vas timovi spremni na kulinarsko nadmetanje, a na vama je da procijenite kojem od njih više odgovaraju kuhača i lonac, ili pak škare i bačva.

Ovo je idealna prilika gdje će svi kandidati imati mogućnost prezentirati vlastitu kreativnost, maštu, snalaženje ali i brzinu u kuhinji. Sve će se to odvijati uz budno oko članova žirija kojima sigurno, baš kao ni prošle godine, neće biti nimalo lako izdvojiti najuspješnije jelo i tim. Uz brdo smijeha i zabave moći ćete uživati u pažljivo odabranim međimurskim vinima i prigodnim zalogajima međimurskog finger fooda.

Vjerujemo kako naši kuhari neće razočarati, a cijeli program bit će pod voditeljskom palicom Mirka Fodora koji će kandidate dodatno motivirati i ovu večer učiniti nezaboravnom. Ovakvim događanjima koja nude kako vrhunska vina, tako i jela, valja pridružiti i podjednako dobru glazbenu notu za koju će se ove godine pobrinuti bend Soul Fingers.

Turistička zajednica Međimurske županije i Terme Sveti Martin organizatori su ovog kulinarsko - glazbenog spektakla, prigode koja spaja tri elementa u neponovljiv doživljaj svakog pojedinca, a koji je svojevrsni after party prvog dana IX. Festivala Pušipela.

Posjetite Hotel Spa Golfer u petak, 19. svibnja od 20 sati i nahranite sva svoja osjetila najboljim vinima, jelom i glazbom. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna po osobi, a za sve nosioce Urbanovo 2017. ulaznice (narukvica) ulaz je besplatan.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Objava vjenčanja u inspirirana režijom Wesa Andersona: Kako vam se čini?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.