VIDEO Žakline se zamalo ugušila, a Špičeku se pričinjavaju miševi!

Zahvaljujući simpatičnim natjecateljima, totalno opuštenim članovima žirija i nevjerojatno pozitivnoj energiji koja vlada na snimanjima, četvrta sezona kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' sve je samo ne dosadna.

Da je tomu tako, potvrđuje video isječak sa smiješnim scenama koje nisu našle svoje mjesto u epizodama.

>>> VIDEO možete pogledati ovdje!

Iako se u posljednje vrijeme naveliko priča kako se članovi žirija showa, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, baš i ne podnose jer se tu i tamo u epizodama znaju porječkati, njihov odnos zapravo je potpuno drugačiji.

Ove sezone Tomek i Ivan još su opušteniji pred kamerama pa se svakom gledatelju može učiniti da njihovo prepucavanje i nije baš prijateljske naravi. No, Ivan nas uvjerava kako se on i Tomek itekako poštuju i cijene.

'Moram reći da je Tomo pravi gospodin. Cijeli dan smo zajedno na setu i nikad se ne svađamo. Družimo se i privatno i poslovno. Koliko god je naporno provoditi po 12-13 sati na satu showa i ima nervoze, toliko je i zabavno i odlično funkcioniramo.

Ništa nije namješteno, sve je spontano, a to je najsimpatičnije i najzanimljivije od svega. Šala je uvijek dobra', kazao je Ivan dodajući kako jedan od drugoga uvijek nešto i nauče jer su obojica stručni u određenom dijelu gastronomije, Tomek za tradicionalnu, kontinentalnu kuhinju, a on za mediteransku.

'Stvari su vrlo jednostavne. U ovoj sezoni sam kao kod kuće. Kad nešto radiš prvi put bačen si u nešto što nije tvoje prirodno okruženje. Trebalo mi je vremena dok nisam upoznao ljude i prilagodio se, što je normalno.

U ovoj sezoni je fantastična atmosfera na snimanju uz puno spontane zafrkancije', rekao je Ivan komentirajući svoj vidno opušteniji nastup ove sezone, što se može vidjeti i u video isječku izbačenih scena na kojima svim članovima žirija i natjecateljima osmjeh ne silazi s lica – Žakline Troskot se skoro ugušila tijekom kušanja jela, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica priznaje Špičeku i Pažaninu kako bi ih radije odvela u restoran negoli za njih kuhala kod kuće, a Špičeka su iznenadile frizure dviju natjecateljica!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Vodimo vas u Mallorcu: naš reporter se među prvima provozao najnovijim Golfom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.