VEČERA ZRINSKIH ispunila je sva očekivanja! Hvala svima!

U Shamperu smo i više nego zadovoljni interesom i odazivom na povijesnu večer Zrinskih no moramo priznati da smo bili poprilično nervozni, pa mogli bi reći i 'na iglama', jer smo po prvi puta radili jela prema recepturi staroj više od 400 godina.

No kako se približavalo vrijeme večeri, sve vidljiviji osmijeh na licima i znatiželja u očima gostiju te opuštena i vesela atmosfera bile su dokaz da će ova večera biti nešto o čemu će svi pričati.

Ponosni smo što smo od prvog do zadnjeg slijeda prezentacijom i okusom jela uspjeli dočarati kak’ su velikaši negdar jeli. Da bi večera bila kompletna, povijesna jela zaokružila je edukacija koju je tijekom večeri vodio kustos Muzeja Međimurja Čakovec.

Iskustvo povijesnih okusa u okusnim pupoljcima dok u pozadini kustos muzeja priča o povijesti Međimurja i o samom Nikoli Zrinskom, zasigurno je okupljene uspjela vratiti u 16. stoljeće.

Dojmovi su i više nego pozitivni, a mi smo i više nego oduševljeni! Nakon Večeri Zrinskih dolazi nam i Valentinovo za koje ćemo ponovno nešto pripremati. Godina je tek počela, a mi smo prepuni ideja za tematske večeri i upotpunjavanje jelovnika novim jelima.

Pratite nas na Facebook stranici Shamper bistro&winery, a mjesto u restoranu uvijek možete rezervirati putem e-maila ili telefonski na 040 390 777.

Još vam jednom svima zahvaljujemo i nadamo se da ćete ponovno rezervirati stol u bistro i vinariji Shamper!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tjedan ljepote
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.