Povezane vijesti
Prava ljubav se slavi svakoga dana

Prava ljubav se slavi svakoga dana

Ljubav je 'Osjećaj kojem se prepustiš, bez pitanja. Osjećaj kada cijeli svijet stane. Osjećaj kao da je netko tu stotinu godina, a ne samo tren.' – na...

Valentinovo u Mamici: Uživajte u večeri s boljom polovicom uz meni u tri slijeda

Valentinovo je iza ugla, romantika se već sad osjeća u zraku, a ako još uvijek niste odličili gdje ćete odvesti na večeru najdražu osobu, imamo odgovore koje tražite!

Pansion i restoran Mamica u Pušćinama nalazi se u Čakovečkoj ulici na kućnom broju 47, a već je nadaleko poznat kao pravi gastronomski raj, čiji meni obilježava korištenje samo vrhunskih i sviežih namirnica, ubranih u vrtu ili kupljenih na lokalnoj tržnici. Uz vrhunsko umijeće spravljanja delicija osoblja restorana, odabirom bilo kojeg jela iz posebne ponude za Valentinovo, nećete pogriješiti!

Uz odličnu hranu savršeno se sljubljuje i vino, a na vinskoj karti restorana Mamica prevladavaju vina međimurskih vinara. Za aperitiv možete birati između domaćih rakija, pjenušca ili koktela, a nakon jela ponudit će vas međimurskom kavom, konjakom ili nekim drugim pićem.

Ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuti će se da vaša romantična večera prođe glatko i bez ikakvih problema, a ukoliko želite biti sigurni da ćete pronaći mjesto za vas i bolju polovicu, preporuča se rezervacija stola, koja nije obavezna, ali je dobrodošla. Svoja mjesta možete rezervirati već danas pozivom na broj telefona 040/373-433 ili emailom na mamica@mamica.com.hr.

Pogledajte cijelokupnu posebnu ponudu jela u tri slijeda povodom Valentinova u restoranu Mamica

Ulov kakav se ne pamti: pogledajte kakvu su morsku neman ulovili korčulanski ribari
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.