U ZAGREB NA 12' VINOcom - izlažu i vinarije iz Međimurja

Nastupi na najvećim nacionalnim ili međunarodnim festivalima otvaraju prilike i ostvaruju koristi. Ulazak u elitne izložbene dvorane priželjkuju tisuće i tisuće subjekata koji djeluju na tržištu, no prostor i vrijeme su redovito limitirani, zato se ta privilegija nudi samo doista najboljima.

Publika razumije i prepoznaje one koji imaju kvalitetu i snagu za "izlazak na prve linije" stoga znatiželjno i s pojačanim iščekivanjem zaokružuje datume koji se ne propuštaju. 24. i 25. studeni 2017. davno su zaokruženi datumi, a bez ikakve dvojbe, izložbene dvorane i Oleander terasa zagrebačkog hotela Esplanade u svojem će dvanaestom izdanju ponovno biti istinski premali za sve izlagače i kušače koji traže Nova iskustva. (Foto i tekst: Ivan Goričanec, Denis Perčić)

Prof. Ivan Dropuljić, prva i najvažnija osoba svih dosadašnjih izvedbi festivala, na zagrebačku pozornicu dovodi preko tisuću relevantnih međunarodnih i hrvatskih vinskih etiketa, neupitne jestive klase iz domene žlice i vilice te zavidan broj visoko profesionalno postavljenih eno-gastro radionica.

Još od 2006.-te, godine prvog održavanja festivala, svoje prilike za "osvajanje svijeta" koriste i međimurski vinari. Ove godine u Smaragdnoj dvorani izlaže vinarija Štampar, u dvorani Paris vinarije Horvat, Kocijan, Kojter i Boris Novak, a u dvorani Cuba-Zinfandel vinarije Cmrečnjak, DGA Pjenušci, Dvanajščak-Kozol, Lovrec i Podrumi Štrigova.

Festival nudi samopromociju, koja je vrlo važna, posredno značajno promovira regiju iz koje se dolazi, širi kulturu čaše i stola te stvara čvršće veze između proizvođača, trgovca i onog najvažnijeg - kupca. Festival je otvoren od 11:00 do 18:00h. Dobrodošli!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Smotani lopovi: pokušali provaliti, nije išlo pa iznervirani odustali
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.