SVEČANOSTI dostojno proslavite u Shamperu!

U zelenom središtu Perivoja Zrinskih, u srcu Starog grada u Čakovcu smjestio se međimurski enogastronomski biser – bistro i vinarija Shamper.

Shamper privlači svojim unikatnim interijerom i okolinom. Povijesna palača obitelji Zrinski unutar koje je smješten odiše starinom i svjedoči o nekim prošlim vremenima, baš poput Muzeja Međimurja čiji je ulaz također smješten u atrij Starog grada.

Ovaj jedinstveni ambijent idealna je platforma za prožimanje povijesti i tradicije s jedne te moderne kuhinje, enologije i tehnologije s druge strane.

Upravo ovakav interijer, jednoć podrumski prostor moćnih velikaša, pogodan je za iznalaženje savršene atmosfere za raznolika događanja.

Radilo se o završnoj svečanosti ili jednostavno poslovnom ručku, možete biti sigurni da će se interijer bistroa i vinarije Shamper izvrsno nadopunjavati s ugođajem kakav želite stvoriti.

Naše živote osobito obilježavaju razdoblja tijekom kojih učimo, tek počinjemo prikupljati iskustvo, stvaramo prijateljstva i spremamo se za izazove koje vrijeme donosi.

Kraj takvih razdoblja uvijek obilježavamo svečanostima koje pamtimo za čitav život.

Prostor možete rezervirati na broj telefona 040/390-777 ili na e-mail adresi.

Posjetite bistro i vinariju Shamper i uživajte u ljepoti ambijenta, raznovrsnosti kvalitetne ponude hrane i pjenušaca te stvorite lijepe uspomene koje će vam u sjećanju ostati zauvijek.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Mitzy legenda! Papiga joj progovorila turski, a čekajte tek kad čujete njenu obradu Dine Dvornika
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.