SJAJAN REZULTAT Kuhari Zlatko Novak i Marin Sambolek osvojili srebro u Pragu!

Varaždinski kuhar Zlatko Novak iz restorana Bedem, zajedno s Marinom Sambolekom iz Hotela Turist, sudjelovao je ovog vikenda u Pragu na prestižnom kulinarskom natjecanju Global Chefs Challenge, gdje su ovi kuhari osvojili srebro!

Riječ je o jednom od najvećih svjetskih natjecanja kuhara, a zadatak je bio u tri sata pripremiti i servirati predjeloglavno jelo i desert, uz određene zadane namirnice. Za predjelo je bila zadana jakobova kapica i brancin, za glavno jelo teleći but i guščja jetra, a u desertu je moralo biti 40 posto čokolade te dvije komponente od kojih jedna mora biti pečena.

> Zlatko Novak na natjecanju Pragu brani 'zlatnu' varaždinsku kuharsku tradiciju

- Srebro zlatnog sjaja! Zlatko Novak i Marin Sambolek osvojili su drugo mjesto i tako ostvarili najbolji hrvatski rezultat na spomenutom natjecanju! Čestitke momci! Sasvim zasluženo! - stoji u objavi Hrvatskog kuharskog saveza.

Sonar Hombres
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.