PJENUŠAC IZ SHAMPERA idealan i kao božićni poklon

Mjeseci se izmjenjuju poput listova omiljene knjige, i prosinac je već pred vratima. Počinje razdoblje iščekivanja svima omiljenog blagdana. S prvim snijegom krajolik poprima zadivljujuće šare, a upravo je divljenje osjećaj koji izaziva pogled na čakovečki Stari grad iz Perivoja Zrinskih.

U srcu hladne plemenitaške kule sakrio se kutić pun topline, znanja, profinjenosti i dobre volje. Bistro i vinarija Shamper nudi jedinstveno enogastronomsko iskustvo kakvo ćete zauvijek pamtiti.

Osim ukusnih jela, nastalih prema formuli koja zbraja kvalitetne namirnice lokalnih proizvođača sa znanjem, posebnu priču pripovijedaju i Shamperovi pjenušci.

Ta priča počinje kad je jedan eminentni međimurski poduzetnik odlučio iskoristiti vještine i iskustvo prikupljeno na putovanjima u francusku regiju Champagne. Upogonio je i znanje koje posjeduje u području proizvodnje vinarske opreme.

Veliki broj njegovih poslovnih partnera otprije su sačinjavali francuski proizvođači šampanjaca, a on je navedene prednosti pretočio u Shamper, izvrstan pjenušac i fenomenalno mjesto za prikupljanje lijepih gastronomskih i enoloških iskustava.

Sama proizvodnja pjenušaca ne zbiva se u prostorima palače Zrinski, no tamošnji podrumi predstavljaju idealno mjesto za drugo, završno vrenje, a pjenušci se u boce pune samo za potrebe bistroa i vinarije Shamper. Posjetite ovo unikatno mjesto u Starom gradu u Čakovcu!

Rezervirajte mjesto slanjem poruke na e-mail info@shamper.hr ili putem telefona na 040/390-777. Ostale detalje naći ćete na Shamperovoj Internet stranici.

Došećite u bistro i vinariju Shamper te s nama i dragim osobama podijelite ljubav prema međimurskoj povijesti, kulinarstvu i profinjenoj kapljici!

Idealan kao poklon, osobito u svečanim prilikama, naš pjenušac obradovat će svakog ljubitelja tekuće elegancije.

Božić i obiteljsko raspoloženje koje će vladati predstavlja stoga idealnu priliku da posjetite Stari grad i Shamper ili voljenima poklonite bocu ispunjenu radošću i ljubavlju!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Prisjećamo se vječnog hita: Kada je ono osmi 'mart'?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.