FESTIVAL Vinart Grand Tasting 2017.

Gotovo da nema festivala, sajma, izložbe ili ozbiljnijeg eno-gastro događaja u državi, a da na njemu kroz minule godine nije sudjelovalo sve više i više vodećih međimurskih vinara, kuhara ili proizvođača dobrih namirnica.

Nakon prvog hrvatskog Salona pjenušaca, premijernih kušanja graševina i malvazija te WineRi izdanja (koji još danas 23.2. traje), ovaj vikend pozvani smo na Vinart Grand Tasting 2017.

 

Festival je potpuno posvećen kvaliteti, a na njemu izlažu najprobraniji hrvatski vinari i reprezentativne vinske klase iz susjednih zemalja. Izlagači nastupaju isključivo uz pozivnicu, a mi možemo 25. i 26. veljače, uz dnevni ulaz od 150,00 kn kušati doista rijetka i izvanredna vina koja su kupcima dostupna u Pop-Up Vinoteci unutar festivalske dvorane.

Festival se događa u zagrebačkoj Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23. Vinart Grand Tasting jedinstveni je događaj s višestrukim ciljevima promocije vinara i svijeta vina, namijenjen profesionalcima, ugostiteljima i sommelierima, a s posebno raspoloženim smiješkom dočekuju se vinski "početnici". Ulaznica uključuje bon od 40 kn koji se može potrošiti u Pop-up Vinoteci za kupnju vina ili za taksi vožnju nakon posjeta festivalu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Koliko Hrvati znaju o seksu? Pogledajte kako su se naši sugrađani snašli u našem 'seksi' kvizu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.