DOĐITE 17. siječnja na Večer crvenih vina u Bešku

Nova je godina, novi mjesec i nova vinska večer pred nama. Nakon uvodne prve i sjajne druge večeri vinski korijen u Beški se primio. Po svim znacima nešto se razvija!

Iako u vinogradima novi ciklus života počinje na Vincekovo, ipak će se prvo dogoditi treća vinska večer. Bistro Beška svima želi zadovoljnu, uspješnu i pitku 2018-tu godinu, a u tim raspoloženjima zove u srijedu 17. siječnja točno u 18 sati na Večer crvenih vina.

Svake se večeri prezentira i kuša po sedam pažljivo odabranih vina, prvenstveno aktualnih lidera regija, ističu osnovne razlikovne značajke, daju praktični savjeti i preporuke, a najviše od svega se gušta.

Svaku večer dodatno obogaćuju delicije kuhinje Beška. U najavljenom serijalu još predstoje dva susreta - večer Rose vina i zadnja, večer Pjenušaca. Vinske večeri, u suradnji s Beškinim timom i Blogom 'Kupice i lonci', postavlja i vodi Ivan Goričanec.

Cijena ulaza po večeri je 150 kuna, a za rezervacije i kupnju ulaznica brine Luka na broju 099 444 9220.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Najbolje prijateljice iz Zagreba osmislile torbu sa sedam odjevnih predmeta koju možete kombinirati na više od 20 načina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.