Povezane vijesti
ROSE VINA u Beški

ROSE VINA u Beški

Vinske večeri u Beški su duhovite, ležerne, zanimljivo poučne i sadržajne. Traju malo duže od blok školskog sata pojačanog s velikim odmorom, nakon ko...

CRVENA jača od bijele

Možda naši sjevernjački geni traže bijelo, ali crveno ostavlja jači dojam. Taj je dojam na trećoj vinskoj večeri u Beški prije tjedan dana bio tako obilan da se rastakao u jedanaest rata!

Doista je privilegija imati pred sobom panel kakav je bio postavljen, upoznati glavne crvene igrače hrvatskih regija, a pri tom 'baciti šac' i na uže i šire susjedstvo.

U fokusu svih tematskih večeri su najbolji prezentanti Međimurja, ali i objektivno uspoređivanje sa svijetom.

Svake takve večeri bistro Beška predstavlja svoje unikatne posebnosti iz kuhinje s opravdanom oznakom 'ručno stvoreno'. Namaz od luka ekstra kvalitete i čudesno bogatog sastava bio je bez pogovora senzacija večeri s kojom se jedva nosio 'crveni odabir'.

Za hvalu, ali i za sjećanje crveni panel su činili Urban red Štampar 2015, Mercs Krauthaker 2015, Pinot crni Korak 2013, Cabernet sauvignon Korlat 2013, Gran Teran Coronica 2013, Malbec Kaiken Ultra 2013 Argentina, Legende Bordeaux 2005 Barons de Rothschild collection Francuska, Plavac Murvica Baković 2oo9, Zweigelt Enjingi 2011, Shiraz Wolfblass 2004 Australija i za rastanak Mega Spileo 2010 Grčka.

Slijedi večer Rose vina, 7. veljače točno u 18 sati. Pozvani ste!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tjedan ljepote
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.