AVOKADO light - voće s 30 posto manje masnoće

Poznato je da ovo egzotično voće obiluje dobrim masnoćama, odnosno nezasićenim masnim kiselinama te brojnim vitaminima i mineralima što ga čini važnom namirnicom zdrave prehrane.

Unatoč tome što su masnoće u avokadu dobre za organizam, netko se sjetio, osluškujući tržište (naime mnogi misle da ova krokodilska kruška nije dobra za mršavljenje jer je masna - a baš ta mast je dobra jer nas čini sitima), uzgojiti avokado s - manje masnoća!

Tvorci dijetnog avokada tvrde da njihov proizvod ima 30 manje masnoća, no da je jednako ukusan i hranjiv kao običan avokado. Kažu i da ovaj dijetni avokado brže sazrijeva, ali sporije trune. Avokado s manje masnoća, dodaj u njegov tvorci, uzgaja se u posebnim klimatskim uvjetima i specijalnom tlu.

Uz cijeli niz proizvoda s manjim udjelom masnoća - jogurta, mlijeka, maslaca, čokolada, salama, sireva, gotove hrane, prvi put se među njih svrstalo i jedno voće.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

U Direktu nam je svirala najbolja hrvatska violinistica - mlada violinska diva Katarina Kutnar
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.